Möblerna

Moblerna kom ju som sagt var i forrgar och nu har jag vant mig med dom..haha..
Sanggrejjen..vad heter det nu igen..ni vet, det som man satter over sangen..sangkarm?! Naja, ni vet val vad jag menar...den satte dom iaf alldeles for lagt..men inte var det deras fel att dom gjorde det inte..det ar namligen sa att vi har ju tva "knappar" dar man tander lamporna pa varsin sida av sangen och dom satt pa ett sa vis att man inte kunde gora pa nagot annat satt...egentligen skulle vi skart ut tva hal i trat och satt knapparna dar men dom var langre ut an sa och om man skulle ha skart ut i trat sa skulle halften hamnat i och halften utanfor...Asch skit samma, ni far se sen nar ni kommer..jag har glomt bort alla svenska ord ju och kan inte forklara pa nagot bra satt...vad heter de dar sakerna som man tander lampan med, som sitter pa vaggen?! For inte ar det knapp eller?!!!!

Igar akte vi till Escalona och halsade pa Danis kusin Virginia som var hemma och halsade pa sina foraldrar. Hon hade med sin lilla sota dotter, vilken var anledningen att vi akte, for att se lilla Nerea som var jatte sot...fyllde nyss 6 manader.

Efter vi varit dar akte vi till Tizneros och tog en ol och sen akte vi och kakade pizza i Segovia och efter det var vi och tog en drink har i Segovia.
En handelserik dag men vi var hemma ganska tidigt, eller jaaatte tidigt for att vara en lordag har i Spanien iaf, vi var hemma strax efter 00:00 och hoppa i sang direkt eftersom jag borjade jobba idag vid 08:00..

Forresten sa korde jag till och fran Escalona och sen till Tizneros, sen fick Dani kora eftersom jag drack en ol och vin till pizzan..Sa nu borjar jag bli en riktig hejjare pa det har med att kora..:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0