Diego

Maste bara berätta om denna (hemska) spanska historia...

Diego 25 ar, är en kille ifran Madrid som flyttade till Teneriffa med sin tjej och tjejens dotter for ca tva manader sen..
En dag var Diego och "plastdottern", 3 ar, i lekparken och lekte, flickan ramlade och Diego tog med henne till sjukhuset, där sa dom att det bara var skrubbsar och att hon skulle vara ute och leka igen inom nagon dag..

De gick ett par dagar och flickan vart sämre, madde illa osv, Diego akte ännu en gang till doktorn med henne och där gjorde dom en polisanmälan emot honom. Dom sa att flickan blivit misshandlad, brännskadad och valdtagen. Detta gick saklart ut i media och alla anklagade Diego för att vara ett monster. Tre dagar senare dör flickan och hatet emot Diego blir värre. Det är fortfarande inte klart att HAN misshandlat henne, flickvännen, flickans mamma försvarar Diego och ságer att han inte gjort henne illa. Hela spanska befolkningen har hört i genom media vad som hänt och han blir ett allmänt känt monster! Hur kan man valdta och misshandla en liten flicka pa tre ar kan man ju tänka.

När obtuktionen (heter det sa?! Nar man kollar upp dödsorsaken) var gjord visade det sig att flickan inte hade nagra som helst brännskador, hon har aldrig blivit valdtagen och de fa blamarkerna hon hade var ifran när hon ramlade i lekparken. ALLA manniskor har dömt och hanat denna kille för ett brott han inte begatt, han har blivit behandlat som en mördare langt innan det var bevisat hur flickan dog och hur hon gjorde illa sig.
Eftersom de flesta barnmisshandlare skyller pa att de ramlat i lekparken sa kan man ju första att de tvivlade pa honom, men det mest ofattbara är var ifran kom dessa pahitt?! Vart sag denna doktor brännmarken och att hon blivit valdtaget?!

Poliserna visade Diego bilder pa den döda flickan och sa saker i stil med "se vad du gjort ditt monster".
INGEN mer än medierna har bett om ursäkt för sitt sätt att behandla honom och prata om honom.
Inga poliser, ingen personal ifran sjukhuset, ingen politiker, ingen har öppnat nagon utredning för att ta reda pa vad det var som vart sa fel..
För det första sa anklagar dom en människa utan att ha bevis, OM hon nu blivit misshandlad sa hade de inga bevis pa att det var Diego..för det andra, hur kan man "hitta pa" sanna allvarliga saker..eller hur kan man se sa "i syne"...

Diego är nu pa ett sjukhus under psykisk vard..han har blivit väldigt illa behandland och han har till rada pa allt, förlorat ett litet barn som var som hans eget...

Det värsta av allt tycker jag är att politikerna inte kan säga ett ofentligt förlat eller be om ursäkt da de Gran Canaria politikerna var väldigt snabba med att anklaga grabben offentligt utan att ha bevis för sin sak...

Diego och hans advokat ska stämma sjukhus, medierna m.m fast än medierna bara gjorde Eko av de läkarna och poliserna sagt..

Jag tycker sa synd om denna grabb som blivit sa orättvis behandlad och som förlorat sin "dotter", hans liv kommer Aldrig bli det samma igen..

Som "tur" var sa satt han bara häktad tre dagar..men allt för länge för de brott han inte gjort..

Flickans mamma och flickans dagisfröken intygade till och med att de aldrig sett blamarken eller antydan till vald.

Sa, nu är den stora fragan vart fick denna doktorn denna information ifran, hittade han pa? Sag han natt som inte fanns? Jag fattar inte..och jag fattar inte varför dom inte utreder saken.....!!!

Förresten sa dog flickan av en innre blödning i huvudet, orsakat av fallet i lekparken, men eftersom dom inte kollade upp det nograre utan skickade hem henne utan vidare...och andra gangen de kom in sa grep dom Diego och hittade pa andra syntom istället...
Trackback
RSS 2.0