Fredagslista

Det var ett tag sen sist sa här kommer en liten uppdatering om vad som hänt sen sist, en liten fredgslista trots att det är natt för manga sa är det faktiskt fortfarande fredag för min del :)
 
  • Kommer ni ihag det här? Eftersom vi inte fick nagra skador och var försäkring täckte skadorna sa begärde vi ingen rättegang. För ett par veckor sen blev D (eftersom det var han som körde) kallad till ny rättegang som aklagaren begärt, han blev kallad som vittne och den gick av stapeln i onsdags. Den skyldige accepterade aklagarens förslag/dom och D slapp vara vittne. Den skyldige blev av med körkortet i tva ar, fängelse i sex manader och böter pa drygt 600€ eftersom han vägrade blasa i alkohalmätaren.
  • För ett par veckor sen köpte D en kanot (eller vad den nu heter), den har prövats tva ganger hitills, andra gangen idag som ocksa blev min första baddag, arets första dopp!
  • Vara resor är nu betalta och det är lite mer än tva veckor kvar tills vi aker ner till Aguadulce med min lillebror och hans tjej och sen aker vi pa en snabbvisit till Sverige, längar saaaaa!!
  • Vi har jämt varit bortskämda med hundvakt da svärföräldrarna jämt tagit hand om vovven när vi akt bort. I ar aker dom pa semester samtidigt som oss och vi har letat massvis efter ett bra ställe att lämna bort honom pa. Känns lite jobbigt att lämna bort honom men det blir säker super bra! Vi är ju inte dom första (eller sista) som lämnar sina husdjur nagra dagar..
  • För nagon manad sen upptäckte vi en knöl pa hundens rumpa, det visade sig vara cancer.                  80€ (!!!) tog veterinären betalt för att berätta att knölen var cancer och drygt 500€ skulle operationen kosta. Vi tyckte det var lite väl saftigt med tanke pa att dom inte kan garantera att cancern kommer bort och att hunden är 10 ar, alltsa ingen liten valp med massa fina ar framför sig. Samtidigt vill vi ju inte att han ska lida och vi vill inte sitta och vänta pa att han ska bli sämre..men nu har vi fatt en lite billigare lösning och pa mandag är det dax att pabörja behandligen som "bara" gar pa 140€.
  • Förra veckan gjorde syster sin första tjejvättern och lillebror sin första halvvättern, suuuuper stol över dom!!! Pappa och hans fru gjorde ocksa halvvättern och idag kör pappa vätternrunt, han startade för en halvtimme och jag sitter fastklistrad vid datorn för att följa hans lopp!
  • Spaniens första VM match idag, inte sa lyckad start. Men dock bättre än Sverige som inte ens tog sig till VM....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0