GOTT NYTT AR!!!

Snart, om 3h slutar jag jobba..snart om 3h kommer alla spanjorer ata sina vindruvor..snart om 3h kommer ni alla skala i champagne och skrika Gott Nytt ar..snart sa...snart...

GOTT NYTT AR PA ER ALLA
Hoppas ni far en underbar kvall/natt

GRATTIS PA BROLLOPS DAGEN Pappa och Carin, hoppas ni far en mysig kvall

Nej, nu ska jag hugga in pa min ostmacka och min cocacola som blir min festmaltid idag, hoppas ni har godare mat framfor er...;)
Skala och drick lite for mig med va sa ar ni snalla..;)

PUSS!!


"Helg"

Nu ar jag tillbaks pa jobbet igen efter min "helg"..i mandags var vi till Avila och halsade pa Noemi och Francisco. Dani och Fran var ut och sprang en vanda, det var darfor vi akte dit, for det ar en tavling dar den 11e och Dani ville testa sparet sa da passade vi pa att traffa dom och sa sprang killarna tillsammans medans jag och Noemi gick en vanda pa stan, deras tva barn Eduardo och Daniel har ju lov nu sa dom var oxa med..vi stannade kvar dar och kakade lunch som dom bjod pa hemma hos dom, vi var kvar dar nastan hela eftermiddagen och innan vi akte hem stannade vi till hos Maria och Javier och lilla Sandra och sa hej..nu nar vi anda var i Avila sa far man passa pa..:)
Vi kom hem vid nio pa kvallen och Dani stack till gymmet och simmade en svang..nar Dani kom hem fran gymmet kom han in med posten och gissa vad som fanns dar da?! Mitt KORKORT!! :D Jag forvarade det inte i min planbok foren imorse, bara haft det liggande pa byran och tittat pa det, tror fortfarande inte att det ar sant att jag har det..hehe...bara tittat pa det och lett hela dagarna..:) Ja, jag vet att jag ar lite fjantig...hihi..

Möblerna

Moblerna kom ju som sagt var i forrgar och nu har jag vant mig med dom..haha..
Sanggrejjen..vad heter det nu igen..ni vet, det som man satter over sangen..sangkarm?! Naja, ni vet val vad jag menar...den satte dom iaf alldeles for lagt..men inte var det deras fel att dom gjorde det inte..det ar namligen sa att vi har ju tva "knappar" dar man tander lamporna pa varsin sida av sangen och dom satt pa ett sa vis att man inte kunde gora pa nagot annat satt...egentligen skulle vi skart ut tva hal i trat och satt knapparna dar men dom var langre ut an sa och om man skulle ha skart ut i trat sa skulle halften hamnat i och halften utanfor...Asch skit samma, ni far se sen nar ni kommer..jag har glomt bort alla svenska ord ju och kan inte forklara pa nagot bra satt...vad heter de dar sakerna som man tander lampan med, som sitter pa vaggen?! For inte ar det knapp eller?!!!!

Igar akte vi till Escalona och halsade pa Danis kusin Virginia som var hemma och halsade pa sina foraldrar. Hon hade med sin lilla sota dotter, vilken var anledningen att vi akte, for att se lilla Nerea som var jatte sot...fyllde nyss 6 manader.

Efter vi varit dar akte vi till Tizneros och tog en ol och sen akte vi och kakade pizza i Segovia och efter det var vi och tog en drink har i Segovia.
En handelserik dag men vi var hemma ganska tidigt, eller jaaatte tidigt for att vara en lordag har i Spanien iaf, vi var hemma strax efter 00:00 och hoppa i sang direkt eftersom jag borjade jobba idag vid 08:00..

Forresten sa korde jag till och fran Escalona och sen till Tizneros, sen fick Dani kora eftersom jag drack en ol och vin till pizzan..Sa nu borjar jag bli en riktig hejjare pa det har med att kora..:D


Annandag Jul

Nar jag slutade jobba igar sa akte vi som sagt var till Guadarrama och at..eftersom vi kom sa sent sa hade nastan alla redan gatt..men vi fick god lunch iaf, med soppa, skinka, ost, lomo, chorizo, pate och lammkottletter som slank ner med jatte gott vin...till till efteratt blev det  tarta, glass och korsbar ..
Vi stannade kvar i Guadarrama nastan hela eftermiddagen innan vi akte hem och kakade middag hemma och stadade undan mobeln som vi haft tvn pa, den har vi nu burit upp i hallen sa att grabbarna skulle kunna instalera den nya mobeln idag pa morgonen..
Pratade nyss med Dani och han lat inte sa glad och nojd over moblerna vilket gor mig lite radd...han sager att dom ser "billiga" ut och inte var som han trodde att de skulle vara....:S
Hoppas verkligen inte att det ar sa farlig som han beskriver dom!!
Nu snart om 3h ska jag hem och titta pa hur det ser ut..om inte annat ar det ju battre an det vi hade och det duger sakert for ett tag iaf..haha...

Idag ar det inte rod dag har, det ar det val hemma?! Ni ligger sakert allihopa i sangen bakfulla fortfarande..:p
Sa till er alla bakulla "keya pa er"..haha

Kraaam!


Jul Dagen

Ja, idag ar det dagen efter och jag hoppas att ni alla haft en underbar dag och kvall.

Vi var som sagt var hemma hos Danis familj och kakade middag, 20st var vi totalt med alla mostrar,morbroder, kusiner och kusinbarn..
Har ater de ju inte svenskt julbord (saklart) sa vi avnjot en middag med en massa ostar, pate, skinka, lomo, chorizo, rakor, krabbor, havskraftor m.m och sen var det oxfile och lammkottletter till varmratt, till efteratt at vi glass och en massa godis med champagne saklart, det fattas aldrig har runt julen..:)

Borjar sakna kotbullarna och prinskorvarna lite sa jag sa det till Dani att nasta ar skulle jag vilja komma hem over julen, borjar bli dax nu, och han var inte sen pa att haka pa tanken...bara han far kryddost och glogg..haha..
Sa jag hoppas att jag kan losa med jobb och sa..men som sagt, det ar ett helt ar kvar men jag skulle vilja iaf..

Nu sitter jag pa jobbet igen, fick komma in lite senare idag och borjade 10:30 istallet for klockan 08:00 sa det var skont och snallt av mina chefer.

Slutar nu klockan 16:00 och da ska vi till Guadarrama igen och kaka lunch med alla.

Sa har firar man jul har:
Julafton: Man ater middag tillsammans med alla, hela familjen. Pa formiddagen ar man med vanner och gar pa barrunda typ...tar en ol, halsar pa vannerna, till en annan bar och halsar pa fler folk..etc etc

Juldagen: ALLT ar stang, det ar enda dagen pa aret som man inte kan kopa dagens tidning eller dagens brod, for tryckeriet har stangt och bagaren likasa. Man ater lunch tillsammans med familjen och bara tar det lungt.

"Dia de Reyes" (De Tre Visemannens Dag): Ar den 6e Januari, och jag tror att det ar var trettondagsafton?! Da kommer de tre visemannen och ger paketen till barnen. Runt sex tiden pa eftermiddagen ar det en parad med massa utkladda manniskor och vagnar med saker pa, dom kastar godis till barnen och egentligen ska de val vara de tre visemannen som kommer..men iaf, nar paraden gatt klart (natt varv runt byn) sa kommer de tre visemannen till stora torget dar de satter sig och tar emot barnen som far sitta i kna och be om klappar, de far oxa en klapp av mannen, brukar vara nan malarbok eller liknande...paraden och visemannen pa torget ar den 5e Januari, dagen innan..men den 6e far barnen sina presenter och sa ater man en typsik "Roscon", det ar ett bakverk..typ en sockerkaka...i den ligger det en sak gomd och man brukar saga att den som far leksaken far betala "Rosconen"...typ som var mandel i groten..:)

Ja sa nu vet ni lite mer om den spanska julen..:) Jag brukar saga till spanjorerna att vi firar allt detta pa julafton..lunchen, middagen och klapparna..har har de allt uppdelat pa tre dagar...

Förresten...

GRATTIS pa namnsdagen mamma...Eva Marie!

Ho Ho Ho

Antar att ni sitter och vantar pa att Kalle ska borja..:) Sjalv sitter jag pa jobbet och vantar pa att mitt pass ska sluta..inte lika kul...slutar klockan 16:00h da ska jag hem och kanske sova lite middag om jag kan for sen aker vi till Guadarrama och kakar middag med Danis slakt..
Ska som sagt var forsoka sova lite middag om jag kan for det kommer bli en lang kvall och imorrn borjar jag jobba klockan 08:00 igen..:(
Men jag sitter iaf har med en fin julgran framfor mig och med julmusik i bakgrunden..pa engelska! :) "I´m Dreaming of a white christmas" spelas just nu..

Vadret ar iaf toppen, blivit jatte varmt de sista dagarna, en hel omvandning..igar och i forrgar hade vi 15ºC varmt fast det ar fortfarande jaaaatte kallt pa morgonen..i morse var det -4ºC nar jag akte till jobbet, men sa fort solen kommer fram sa andras det jaatte snabbt och blir varmt. Stora "graderskillnader" pa kort tid..:)

Nej, nu ska jag ut en svang och solen och varma mig, varmare dar, har ar det iiiiiskallt...

Kram!


God Jul Pa Er Alla Fran Oss Alla

..var det inte sa var van Arne Weise brukade saga?! ;)



Hoppas ni alla far en underbar dag och kvall, med Kalle Anka och manga klappar..:)

KRAAAAAAAAAM!

Dagarna som gatt

I sondags sprang Dani som sagt var ett lopp i Cercedilla, 12km i skog, typ cross....det gick bra for honom sa jag ar glad for hans skull, han har aven ett meddelande till er alla:


Kortet ar taget i sondags pa tavlingen, och pa lappen star det God Jul och Gott nytt ar.

Jag var ju som sagt var hemma och pyntade min gran medans jag lyssnade pa svenska julsanger, fick en skiva med Vikingarnas julsanger av pappa forra julen...;)

Granen har dock inget stjarna eller glitter da allt detta var slut i affarerna, bollarna fanns det knappt nagra kvar heller, men jag hitta nagra som dog iaf..men jag ar inte ledsen for det, det ar ju min forsta egna julgran och jag ar sa nojd sa, att fa ha lite julstamning hemma...tills nasta ar ska jag vara ute i tid och kopa glitter och stjarna..:D


 Inte den basta bilden, men sa ni kan gora er en ide iaf hur den ser ut..:)





Igar var vi till Guadarrama och kakade lunch for vi skulle gora massa arender dar och sen aka ner till Madrid med Juan for att kolla pa julmarknaden. Nar vi satt i bilen pa vag till Madrid andrade vi oss for det var saaa mycket bilar och vi stod helt stilla..sa nar vi kom till Las Rozas svangde vi av och akte mot El Escorial istallet och kollade pa deras jatte "Belen" (Jesus krubban). Vi har alltid akt pa juldagen de senaste aren, men eftersom jag jobbar i ar sa gjorde vi det igar istallet..nu nar vi anda inte "kunde" aka till Madrid..
Det ar jatte fina figurer som ar handgjorda, ja eller jatte fina ar dom val inte, man ser ju att dom inte ar perfekta, men fina ar dom...dom ar iaf utsatte over hela centrum och ar i orginal storlek..det ska forestalla "jesus krubban" eller vad det heter...Jesus, Maria, de tre visemannen etc etc...fint ar det iaf aven om jag tycker att det bara blir samre och samre med aren som gar, tyckte det var bast forsta aret jag var dar! Men eftersom de andrar och flyttar runt allt varje ar sa att det inte ska se lika ut sa det kanske ar det som gor att det inte ar lika fint..hehe...dom flyttar lixom alla gubbar och saker runt pa olika gator for att det ska se annorlunda ut fran aren innan, da figurerna jamt ar de samma...







Nog om El Escorial, efter vi vart dar akte vi hem till Guadarrama igen och kakade middag innan vi akte tillbaka till Segovia. Nu ar vi i Valseca, ska kolla mailen sen ska vi in till Segovia, Dani ska till gymmet och jag har arenden att gora.

Forresten, igar nar vi akte till Guadarrama korde JAG! :D

Kram!

Fjärde Advent

Idag ar det fjarde och sista advent...hoppas ni far en mysig kvall alliopa..


Julgran

Igar nar jag kom hem fran jobbet gav Dani mig en overraskning..han hade satt upp granen..:)
Vi har inte satt upp den innan eftersom vi vantar pa att vara mobler ska komma och ville ha in dom forst, men nu verkar det som om moblerna inte kommer foren efter jul...forhoppningsvis innan nyar men vem vet..har dock inte klatt den annu, det ska jag gora imorrn..:D
Dani skallde lite pa mig for han tyckte jag kopt en alldeles for stor gran..haha...den ar inte saaa stor men den tar upp ganska mycket av den lilla plats som vi har "ledig" i vardagsrummet...sa nu far vi sitta pa hogra sidan av soffan for att se tvn..hihi, men det ar ju nastan bara en manad om aret det handlar om sa det far faktiskt ga! Allt for lite julstamning..:)

Dom senaste dagarna har jag kort bade till och fran jobbet, med Dani pa passagerasatet iof, men jag har iaf kort..:D

Idag ska jag ta taxi hem efter jobbet for Dani ar i Guadarrama och jobbar i kvall/natt..han ska springa en tavling i Cercedilla (en by nara Guadarrama) imorrn pa morgonen sa han stannar kvar i Guadarrama och sover dar, efter tavlingen ska han jobba igen sa jag maste ta taxi till jobbet imorrn oxa och sen hamtar han mig imorrn kvall...om han skulle aka hem efter tavlingen imorrn bara for att kora mig till jobbet och sen tillbaka till Guadarrama for att jobba sa skulle det bli dyrare...det han kommer tjana i helgen kommer ju iof en del ga at mina taxiresor men det blir fortfarande en del vinst och billigare an att sitta och aka fram och tillbaka till Segovia bara for att lamna mig...
Far se om vi kan spara ihop en liten slant och kopa mig en liten bil inom en (forhoppningsvis) snar framtid..
For just nu ar det ju ingen skilland pa att jag har korkort eller inte, men senare i var nar han ska ivag pa tavlingar och sa sa kan han ju samaka och da tar jag bilen...iar har han statt over en maaaassa tavlingar for att skjutsa mig till jobbet sa jag skulle slippa ta taxi, skulle blivit jatte dyrt i langden..mina taxiresor + hans tavlingsavgifter..pa sa satt blir det ju battre detta ar.."bara" hans "tavlingsavgifter" :)

Usch, idag ar det oxa en riktig traaakdag har pa jobbet, har som tur var ETT rum iaf, kom just forbi och "kopte in sig" :)
Annars sitter jag och pysslar med julkort, hotellets alltsa...
Ska fortsatta med det nu..:S

Marsipan

Ar jaaaaatte sugen pa "svenskt julgodis", marsipan, knack m.m...ahh saaaa gott..vill ha!!


Uttrakad

Usch, jag har saaaa trakigt, vi har inte en jakla kund pa hotellet...inte en enda!! Finns fortfarande hopp att det kommer in nan som ar pa "forbifart"..su nu sitter jag och spelar tetris och pacman pa internet haha...far tiden att ga liiite iaf..:)

       

Idag har jag kört

Idag har jag som sagt var kort varan bil for forsta gangen, har om dagen raknas inte, det var ju sa kort..men idag har jag iaf kort hemifran till jobbet! :) Dani satt visserligen brevid men jag korde ju sjalv..hihi, jag ar sa glad och stolt over mig sjalv..det kanns fortfarande laskigt sa Dani far val aka med vid sidan av ett tag till tills jag kanner mig saker..han tyckte jag korde valdigt sakta pa "motorvagen" dar det ar 120km/h men da paminde jag honom att jag inte far kora i mer an 80km/h och jag vill ju vara laglig, mer an vanligt forsta aret iaf...men det ar svart att halla sig, jag kom pa mig sjalv att kora i 110km/h och var tvungen att bromsa in, men som sagt..man maste val halla sig till reglerna...

Bilen som jag övningskörde med

ser ut sa har....

Mitt L

Nu ar jag tillbaka pa jobbet igen efter mina lediga dagar och dom har varit heeelt internet fria..

Vi monterade vart forrad mellan mandagen och tisdagen och jag har fullt med skarsar pa hela handerna efter "vagg skivorna" :( Men nu ar det uppe iaf!! Nu ska vi bara "isolera" lite pa insidan och sen fylla det med grejjer..:)



I mandags var jag till korskolan och betalade mitt korkort..25 lektioner blev det till slut, eller jag betalade 25 och fick 3 gratis sa sammanlagt har jag ovningskort 28 dagar! Jag fick en liten lapp som visar att jag far kora och att jag vantar pa mitt korkort, fick mitt fina L oxa (de maste jag ha fastklistrat pa bakrutan under ett ars tid for att visa att jag ar "nyborjare" och betyder oxa att jag inte far kora mer an 80km/h!! )..eller fina och fina..haha..
Igar sa korde jag iaf hemifran till grannbyn fram och tillbaka nar vi var ivag och drack kaffe..jaaatte laskigt, jag vagar knappt kora varan bil...jag har ju vant mig med den andra nu, pedalerna, vaxeln och sa och framfor allt avstandet och storleken pa bilen..varan kanns jatte stor och laskig, inte blir det battre att Dani sitter brevid och ar livradd heller..haha..
Kanske vagar mig pa en svang imorrn oxa, vem vet, vi far se..det galler ju att fortsatta ova nu, men jag vill ju inte krocka sonder biler heller..:S

Igar akte vi till Guadarrama och halsa pa, lamnade hunden dar sen akte vi till ett stalle i Valdemorillo och kakade middag, jatte god mat for en billig peng, men de ar saaaaa mycket mat dom ger, helt otroligt...
Sen akte vi tillbaka till Guadarrama och sov dar for idag har vi varit i Madrid hela formiddagen och gjort en massa arenden. Kakade lunch i Villalba innan det var dax for mig att jobba igen..:( Nu sitter jag har och gor julkort...klistrar bilder, skriver och lagger i kuvert..:( Men jag ar ju underhallen iaf...hmm..

Igar nar vi kom fran Valdemorillo sa stannade vi till vid Docos och tog en likor, dar traffade jag Tanya, en tjej som jag jobbade med i Villalba for nastan 5 ar sen..4 1/2 iaf..inte sett henne sen dess sa det var jatte kul, vi kom jatte bra overens  nar jag jobbade dar och umgicks aven pa fritiden sa det var verkligen kul att traffa henne igen, hon ar numera tillsammans med en av Danis kompisar, sa vi bot telefon nr och ska se till att ses snart igen..:)

Idag i Madrid var det 13º C och solsken sen nar vi kom till Segovia var det 0ºC och mulet, helt otroligt att det kan vara sadan skillnad egentligen, men men...nej, nu ska jag fortsatta klistra ihop kuvert...


Kort taget pa vag till Madrid, ser ni de fyra stora tornen i bakgrunden, till vanster...;)

Kram!!


Tredje Advent

Hoppas ni far en trevlig kvall
  Kram!

Ja ma hon leva

Idag ar det varldens basta tjejs fodelsedag!! GRATTIS pa fodelsedagen dammsugarpase!!!!!
Hoppas du haft en underbar dag!!!





PUSS

KÖRKORT

Jag har ANTLIGEN tagit det, fatt det!! Eller nej, jag har ju inte fatt sjalva korkortet annu, det tar val en manad eller sa..men fran och med mandag far jag kora lagligt SJALV..da far jag mitt papper dar det star att jag vantar pa korkortet och att jag KLARAT uppkorningen!! Jag klarade alltsa uppkorningen idag...saaaa skont...jag tror fortfarande inte att det ar sant...mina hander skakade i flera timmar efterat aven fast dom nu ar normala..haha...ahhh sa skont, ar saaaa glad :)
Jag var jatte nervos, nervosare an forra gangen men det gick som sagt var bra, valdigt bra start pa dagen och helgen...:)
Nej, nu ska jag bara sitta och njuta utav tanken ett tag...haha

-4ºC

Är det ute just nu!!! FY sjutton vad kallt det är ute!!!


Det snöar ute

..eller det snoade...fram tills 10 min sen ungefar da solen kom fram och smalte all sno, sa nu rinner det vatten fran alla tak och trad..men det var fint sa lange det varade..

I Mandags jobbade jag som sagt var fyra timmar pa morgonen sen akte vi till Guadarrama for att fira killarna...vi at lunch hemma hos Danis mamma...hon hade gjort rakor till foratt och sen lammstek  med potatis och sallad...suuuper gott, till efterratt at vi citron/champagne sorbe och pasteller...heter det sa, pasteller?! Sma bakverk med massa gott i och pa...jaja, ni forstar vad jag menar :)

Vi stannade i Guadarrama hela dagen och kakade middag dar oxa, tortilla (hade langtat saaaaa efter att ata det :) och lomo, suuuper gott det med, sen akte vi hem, vi sov inte over och vi akte inte till Madrid i tisdags...jag hade korlektion klockan 15:00 pa tisdagen sa Madrid planen gick i stupet...ska nog aka in pa mandag eller tisdag nasta vecka istallet, sa vi far en riktig hel dag.

Nu ar Dani i Guadarrama och fixar med bilen...revisonen...vi har redan passerat 60 000km och bilen ar knappt 1 1/2 ar!! Dani  som ar pensionerad och jag som jobbar 10km hemifran!!!!


Andra Advent

                         
Hoppas ni alla far en trevlig kvall 


                                                                                               






















Danis Födelsedag

Idag ar det Danis fodelsedag..vi har inte gjort nagot speciellt...nar vi vaknade efter en skon sovmorgon vid 11 sa fick han mina presenter, en morgonrock och en bok. Vi kakade frukost och pysslade lite hemma innan vi akte ner pa stan och kakade lunch med gott vin till. Sen var jag tvungen att springa till jobbet. Darfor ska vi fira honom och Juan, hans pappa, imorgon med hans familj..med god mat och tarta..:)

Hmm, som ni alla vet ar Dani ingen sitta still manniska, har aldrig nagon ro i kroppen, sa nar han ar uttrakad, som han latt blir, sa leker han med hunden och staller till bestyr...som ni sett tidigare har han lart honom jobba med datorn, men nu har han gatt snappet langre och har lart honom..hmm..jaa...se sjalva..

Stackars lilla Fox sager jag bara...

Youtube klipp

Världens största testiklar



Världens största finne



Världens minsta midja

Körkortet och langhelg

Orkade inte skriva om uppkorningen igar, var sa arg och ledsen pa mig sjalv..fast nu mar jag battre! :D
Vart sa arg pa mig sjalv att jag vart sa nervos och stressad och pga det sa kuggade jag..men men, nu ser jag fram emot nasta uppkorning istallet...:)

Jag borjade kora jaaatte bra och lungt, tills "domaren" (vet fortfarande inte vad han heter pa svenska...) sa till mig att jag inte hade tant ljusen pa bilen, da vart jag nervos och gjorde allt fel....det var i en korsning utan skyltar som jag kuggade, jag lamnade inte foretrade till han som kom pa min hogra sida..det var en nedforsbacke, eller tva som blev en (dar i mellan parkerade bilar) och jag sag inte att den kom en pa den andra nedfarten och lamnade darfor inte foretrade till honom, efter det vart jag saklart annu nervosare, koncentrera mig pa att gora ALLT ratt....jag parkerade perfekt, pa forsta forsoket men sen i en rondell sa stanna bilen for mig..hmm...den la lixom av medans jag vantade pa min tur och nar jag skulle kora in i rondellen la den av och det var kort for mig.....:(

Akte hem och stortjot i en timme och sen var allt bra igen...:)

Har i spanien ar det lang helg har nu...rod dag den 6e och den 8e sa vi har hotellet fullt nu, vilket ar skont da jag jobbar eftermiddag/kvall och inte behover kanna mig allt for ensam, haha...

Pa mandag maste jag komma in och jobba halvdag, da de gav mig en halv dag ledig forra torsdagen...egentligen borde jag inte jobba dom 4 timmarna da jag har ratt att ta ledigt nar man har examen eller dr besok eller liknande..men jag orkar inte braka om det sa jag kommer aka hit iaf...har ( i Spanien) forsoker de utnyttja en sa mycket de gar nastan och eftersom de ar rod dag pa mandag sa har vi som sagt var fullt och det kommer vara mycket att gora pa mandag morgon, och jag ar saker pa att det ar darfor de vill att jag ska ge tillbaks dom dar timmarna da sa dom slipper gora det...lata fan...
Men som sagt, det gor mig inte sa mycket iaf..Dani kommer vara pa gymmet pa morgonen och sen aker vi till Guadarrama efterat och firar Juan och Dani (Juan fyllde ar i torsdags och Dani pa sondag). Vi kommer antagligen sova over dar for att sedan tillbringa hela tisdagen i Madrid...gora massa arenden, shoppa och ga pa julmarknad..:)

Dani  vart skit arg pa mig nar jag berattade att jag ska jobba pa mandag, eftersom jag inte sager till dom att jag inte behover gora det, att jag har ratt i att ha dom dar timmarna ledigt och att jag inte behover "ge tillbaka" dom..men som sagt, har inget annat att gora och dessutom sa har de gett mig 50€ mer i lon under nastan 9 manaders tid, som dricks lixom, sa jag kanner att jag kan gora det..det ar ju anda bara 4h, och om dom beter sig dumt i framtiden sa har jag alltid detta att komma med..haha, kan alltid dra upp att jag jobbade fast jag inte behovde, det tycker jag ar bast...haha...valdigt elakt och dumt kanske, men da kanske jag far njuta lite iaf, ha ett satt att satta dit dom lixom, om jag nu skulle behova det det vill saga....mohahahahahaha!!

Kuggade

Hej hopp!

Idag korde jag upp och kuggade. Vart sa arg pa mig sjalv eftersom jag inte haft ett enda fel under hela veckan och sa gjorde jag ALLA fel idag..men men, ska antagligen tillbaka nasta vecka och hoppas det gar battre da...

Snökörning

God eftermiddag pa er!

Pratade med mormor i morse och hon sa att de hade 8 grader "varmt" i Osthammar, har hade vi bara 3 grader da vi pratade, kan ni forsta att vi har det kallare har!!!

I mandags snoade det har oxa, jaaatte mycket...Jag hade korlektion klockan 16 i mandags och vi akte och tog en kaffe innan, nar vi kom ut sa snoade det och jag vart jaaatte glad tills Dani paminde mig om att jag skulle kora i det dar vadret!
Det gick bra for det snoade inte sa mycket och vart vatten direkt nar det nuddade marken, sa det var som att kora i regn..
Efter korlektionen akte vi och handlade och nar vi skulle aka hem pa eftermiddagen sa snoade det saaaaa mycket, man sag inte vagen eller linjerna pa marken!! Vi fick aka i 30km/h hem for att inte aka av vagen, som vissa redan hade gjort!
Jag vart helt chockad saaaa mycket sno det kom!







Pa tisdagen nar jag korde var det samre vader, det snoade inte, men all sno fran dagen innan lag kvar och det var sno, slask och is overallt..men bilen jag kor har fyrhjulsdriven, sa det hjalpte ju lite iaf..:)

Nu ska jag kora upp imorrn och jag hoppas verkligen inte att det kommer upp natt ovantat och att jag kan fa kora, vill bara fa detta overstokat nu..fa det gjort!

Annars har jag bara slappat mina lediga dagar...idag har vi plockat ner Danis gymmaskin, och burit over den till grannen mitt emot som vi salt den till...nu nar han borjat med triathlon vill han ju inte bygga muskler och behover den inte sa nu har vi salt den och usch vad smutsigt golvet var under mattorna..haha! Inte dammsugit dar under pa nastan tva ar ju, da maskinen statt pa och man inte kunnat flytta mattorna, trodde inte sa mycket skit kunde komma in dar under..:)

Nej, nu ska jag jobba pa lite har.

Hoppas ni haft en trevlig forsta advent och helg allisammans!

Kram!

RSS 2.0