Efter regn kommer solsken...

...sags det iaf...tycker det ar dax for lite sol har igen!! Har varit gratt och regnigt nagra veckor nu och det kommer vara skit vader under helgen med..vi som hade det saaa varmt innan regnet kom..men det var val for bra for att vara sant kanske...och det har hor val till varen, regn, regn och ater regn...



Sa har varmt hade vi det for nagra veckor sen!!

Och sa har gratt sag det ut igar nar jag var pa promenad med Fox...

Fast nere vid an var det gront och fint iaf :)


Frukost!

Idag har vi avnjutigt vad som ar for oss en "lyx frukost"...Vanligtvis blir det ju nyttig frukost med morkt brod, flingor etc etc...idag vart det farsk baguett som vi rostade, tomatrora, skinka, olja, farskpressad juice och kaffe..finns det nat godare?!!

Mums!

Dagens goda gärning

Idag har jag lamnat in tva pasar gamla klader till "foreningen" "Mot Vald i Hemmet" (eller natt sant, lyder oversattningen) :)

Och nu ska jag ivag till gymmet :) Hoppas ni far en trevlig sondag!

Semana Santa


Blommor

Nar Dani hade sin presentation sa fick han ett blomcenter av en utav hans kompisar som har en blomsteraffar. Det blev fint for D samt gratis reklam for kompisen..

Efter nagra dagar sa borjade blommorna hanga dar dom satt, sa jag plockade isar dom och gjorde tva nya fina buketter...och dom holl sig frascha nastan tva veckor efterat! Underbart gott luktade det iaf hemma under nagra dagar :)

 


Dom var MYCKET finare i verkligheten an pa korten, jag LOVAR :)


Min lilla egna "kändis"

Danis projekt ar nu i rullning..pa RIKTIGT!

Projektet har ju varit i gang sen i hostas..men fredagen den forsta April var det dax att gora det officiellt...han hade sin presentation har pa Hotellet dar jag jobbar, media, politiker, vanner och familj var inbjudna..
Redan pa fredag formiddag ringde de ifran tva olika radiostationer for att gora intervjuer genom telefon..

Han har varit sa DUKTIG och fixat och donat...gjort allt sjalv..en bra powerpoint, fixat reklam osv...har far ni se lite av det :)





Eftersom presentationen var pa en fredag sa kom artikeln i tidningarna pa lordagen, vilket han oxa var extra glad for..att det var en lordag och inte en mandag da det ar fler som laser tidningarna pa helgerna..

El Adelantado

Norte de Castilla


Mandagen efter, den 4e var han till tv studion for att ge en intervju som sandes samma kvall pa Castilla y León TV (typ som Upplands lan tv).

(Fick inte ta kort inne i studion)

Onsdagen den 6e var vi ivag till Radio Studion dar han oxa blev interjuvad (forsta gangen pa plats och inte genom telefon!)...han var jatte glad over just denna intervju da den varade i mer an 30 min och direktsandes direkt innan Barça matchen, vilken betyder att fler lyssnade da..



I sondags (den 17e) var han till Villalba och gav annu en intervju, denna gang i "Sierra de Madrid" (hela norra Madrid..den 6e var det Radio Segovia). Dit var jag inte med, eftersom jag jobbade..darfor finns det heller inga kort :)

Dom ringde fran Tv forra veckan oxa, och vill gora ett inslag med honom nu efter pask, i Maj nagongan...i MADRID DIRECTO..det visas pa Madrids TV kanal som man aven kan se pa i resten av Spanien och det ar ett program som visas varje dag pa eftermiddagarna och ar som namnet sager sig sjalv, i direktsanning...

Nagon gang da i Maj ska han gora ett liknande inslag for Castilla y León TV..

Men det berattar jag mer om nar det ar gjort :)


RSS 2.0