Natt Jobb..

Nu äntligen efter nästan tva veckors nattjobbande sa har jag kommit in i en rutin! Sovit 3-4h varje natt (TACK!) pa jobbet..akt hem och sovit nagra timmar till och sen har jag haft (nästan) hela dagen pa mig att göra saker! Innan sov jag ju heeeeela dagarna nar jag jobbat natt och hann inte med natt alls...

Igar var jag in till Madrid och käkade lunch med Linda som var pa besök här i Madrid, mötte upp henne vid ett och akte hem igen vid sex sa jag var hemma vid sju och hann vila lite innan det var dax for jobb...men idag har jag hunnit med massa saker! Gick till poolen ett par timmar i förmiddags innan lunch..sista doppet i poolen för i ar da dom stänger pa torsdag och imorrn ska det bli daligt väder! Efter poolen vart det lunch och sen till gymmet, hann handla, sätta pa tvättmaskinen och till och med baka!! Gjorde en smarrig efteratt oxa som omväxling! :)

Imorrn ska jag se om jag kommer iväg till köpcentret för att handla nagra sma saker som jag vill ha. Och jag hoppas nästan det regnar imorrn sa det blir lite svalare, idag var det 40 grader i solen!

Nu är det bara tre nätter kvar innan jag ar ledig!! Ska bli sa skönt med en ledig helg, jobbat 7 dagar i strack nu, 9 hinner det bli innan det blir dax för ledighet, och innan dess var jag bara ledig en dag och jobbade ytterligare 5 nätter innan dess..efter den lediga helgen är det äntligen dax att börja jobba morgon igen! Även om jag börjat vänja mig med natten nu, speciellt när jag kan sova pa jobbtid! :D


Navacerrada

Den 9 Agusti var det dax för nästa utflykt..vi akte upp till Navacerrada för att promenera lite!
Vi parkerade bilen och gick upp för skidbacken (!!).
Efter vi gatt upp och ner for backen sa gick vi iväg pa en annan stig, det är den gamla romerska vägen som gar mellan Madrid och Segovia, innan den asfalterade vägen fanns..vi gick fran Navacerrada till korsningen där man viker ner till Madrid, där även "El Camino de Santiago" korsas. Vi var ute och promenerade i fyra timmar utan att stanna, upp och ner, upp och ner..och jag är sa stolt äver mig själv att jag klarade det!! Hehe..
Men det var trevligt och roligare än jag trodde ;)

Pa väg upp..

Uppe..


Dani pekar pa Guadarrama "sjön" när vi är pa väg ner igen..Här är jag med Santiago skylten, pa stigen vi promenare pa, innan vi vände och gick tillbaka igen..

Berget som man ser i mellan träderna och de "gra ränderna" ar skidbacken, som vi gick upp för innan vi promenerade bort pa stigen...


En del bitar av stigen har kvar dom gamla romerska stenarna...det var här dom gick med hästar osv förr i tiden ;)
På sängen imorse...

..hittade jag den här...


Så...idag har jag haft en bra dag...:)


Coca

Dagen efter Faunia akte vi pa ännu en utflykt, denna gang med motorcylkeln till Coca..det är en liten by som tillhör Segovia ca 1 timme härifran..hade aldrig vart där heller, sa vi akte dit och kika in deras sevärdighet, slottet, käkade lunch och hem..:)

Inte haft na semester i sommar ju, sa det är sma utflykter som dessa som vi gjort istället :)


Faunia

Den 14e Juli väckte Dani mig pa morgonen med ett sms (!) att jag skulle upp och hoppa för vi skulle aka till Faunia! Jag har aldrig varit där och har länge velat aka dit, och han hade bestämt sig för att överraska mig med en liten utflykt, sa vi akte saklart dit! Faunia är som ett djurmuseum kanske man kan säga....där finns det getter, grisar, ponnys etc..ett morkerhus med massa djur som lever under natten, ett spindel och orm hus, pingviner och saaaa mycket mer..det är en massa inhägnade omraden med massa olika djur, och i dom omraderna sa är vissa lösa...och utanför dom inhängdade omraderna finns det en massa lösa djur oxa..svart att förklara, men det var jätte trevligt och här kommer ett utplock av kort, massvis iof men ända ett urplock :)


Besök nº 2

Redan dagen efter att tjejerna akt hem sa kom Mamma, Mormor och Morfar ner en vecka.
Vi hann akta till "sjon" och bada ett par dagar, ga till poolen ett par dagar, ata paella och massa chorizo samt spansk omelett hemma (igen). Vi akte till Guadarrama en natt oxa, dar gick vi ut och kakade allihopa tillsammans med Danis foraldrar, sen gick Jag, Dani och Mamma ut och tog en drink...och en massa mys har med saklart! :)


Besök nº 1

Har inte skrivit pa lange sa har kommer en liten uppdatering om sommaren 2011...forst ut var Katarinas och Astrids besok! Jag jobbade nar dom var har, men vi hann med massa mys, tva restaurant besok, massa typisk spansk  mat hemma, paella, chorizo etc, fisk ville inte K ha, det kunde hon ata hemma sa hon ;) hemma spa och annu mera mys...<3
Hmm....en del bilder vart visst lite snea, det far ni sta ut med, kan inte fixa det ifran jobbets dator :s


RSS 2.0