Jamón Ibérico de Bellota

Varje jul köper svärföräldrarna ett skinkben som äts under jul och nyar.
I ar stod jag och D för skinkan eftersom svärföräldrarna blivit av med "julens extra lön".
Vi at som sagt var av skinkan under julen och det som "blev över" tog vi med till affären där vi köpt den..
de skar av allt kött och vakumförpackade det.
Varför gjorde vi det?
För vi var numera bara tva som skulle äta av den och för att förhindra att den hardnade och blev salt sa valde vi att vakumförpackna.
 
Jag är väldigt nöjd med servicen da de skar "för hand" och inte i maskin..precis som det ska vara!
Vi fick även benen delade och vakumförpackade, för framtida buljonger, grytor etc
Vi betalade inte ett öre för denna service da det ingick i priset som vi betalat för skinkan fran första början!
 
Perfekt att ta ut ett paket ur kylen ca 20 min innan ätdax och sedan njuta!
Sista paketet ligger öppet i köket i skrivande stund och ska snart avnjutas innan middagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0