SantanderNu drar vi till Santander över helgen..


Helgen

D akte som sagt var iväg till Guadarrama i fredags eftermiddag för att jobba under lördagen.

Jag akte med Belen ner till Segovia efter jobbet i fredags, gick pa gymmet och sen tog jag hennes (!!) bil hem för att hämta nagra saker sen akte jag hem till henne igen där jag käkade middag och sov över och sen akte vi tillsammans till jobbet pa lördag morgon.

D hämtade mig hemma hos Belen när han slutade lördag kväll,
vi akte hem och at middag som han tagit med sig hem ifran jobbet.
 Kolla in vilka skaldjur!!

 

 

Kolla in Bs snygga bil!
;)
Valdag

Idag ar det val har i Spanien...

Kommer den nya regeringen ordna upp den har krisen tro?!

Aterstar att se!


Dani pa jobb...

Idag har D akt iväg pa jobb..förra aret pa samma jobb serverade han Ronaldo Cristiano (!!)...
väntar med spänning pa att höra vem han serverat idag!
:)


Skön sovställning....?


Fullt ös

Vilken helg vi haft, fullt upp!

I torsdags var jag ledig och vi akte till Guadarrama tidigt som attans för att lämna in bilen pa verkstaden för att byta framdäcken. Sen tog vi Ds föraldrars bil och drog ner till Hoyo de Manzanares där det var invigning för "Jornadas Gastronomicas de la Sierra de Madrid". Där bjöds det pa vin och tapas, men lite missnojd vart jag dock da vi inte fick nagon Goddie Bag i ar...men men, vi ar ju i kris sa what ever ;)
Dom visade vilka restauranter som är med i ar och deras menyer, fanns ganska manga som sag smarriga ut och dessutom prisvärda! Fa se om vi hinner med nan i ar.
Vi käkade lunch pa en wok i Villalba innan vi for och hämta bilen och sen hem igen.I fredags var jag iväg och fixade massa bankärenden pa förmiddagen, till gymmet och storhandlade för att sen pa eftermiddagen sticka iväg pa en annan invigning, denna gang en sport affär som en kompis till oss öppnat i Segovia, där bjöds det oxa pa vin  Innan vi for hem och käkade middag da jag började jobba kl 23.

 I lördags sov jag heeeeela dagen och vid sju tiden pa eftermiddagen akte vi ater igen till Segovia pa en invigning, varan granne Elena, har öppnat en "skönhetsklinik", vi var in en snabbis bara och även fast det bjöds pa snittar och vin där med sa vart det inget da vi mötte upp Fernando och Marta halv atta för att ga pa vinprovning. Under helgen sa har det varit "Vin provnings jippon" (Castilla y Léon vin), olika restauranter har haft olika vinprover fran olika distrikt och efter vinprovningen har det varit antingen jazz konsert eller stauppkomiker.
Förra aret var vi pa en rödvins provning fran Prieto Picudo och i ar vart det det vit vins provning fran Rueda (vingard Nieva). Vi fick prova tva viner och sen fick vi dricka utav dom och äta lite tapas till medans det var uppträdande utav komikern.
Vi skulle egentligen pa en till provning efter, en rödvins provning, men eftersom jag började jobba klockan 23 igen sa skulle det bli for sent, sa vi tog en liten barrunda pa var egen hand istället innan jag stack iväg och jobbade.

Ett av vinerna vi provade och D med komikern.

Idag, söndag, sa har vi bara varit hemma och slappat heeeela dagen! Skönt att bara vara hemma, ligga i soffan med myskläderna pa!

Och idag är det ju farsdag, Grattis Pappa! Och gammelmormors födelsdagen med, GRATTIS!!


RSS 2.0