Inställd grillning

Gardagens grillning vart inställd pga sjukdom, lilla Sandra madde inge bra sa grillningen blir av vid ett senare tillfälle istället, tur att dom han meddela innan vi hunnit köpa allt gott bara, annars hade vi suttit sjalva med en MASSA mat! Gardagen vart lugn med vila och poolhäng pa morgonen innan jobbet sen efter jobbet akte vi till Abades en sväng och tog en öl da det var "fiesta" där. Vart hemgang tidigt eftersom vi gick upp tidigt idag för att hinna med en vända pa gymmet innan jobbet, skön start pa dagen! :)

Titta förresten vilken fin bild jag hittade pa Alcázar..visst är den lite "magisk"?! :)


Hoppas ni haft en trevlig helg, imorrn börjar min...


Tar sommaren ALDRIG slut?

Jag vet att det kanske later störigt att säga att vi fortfarande har mellan 35-40 Cº pa dagarna och 20-25Cº pa nätterna, men det ar sa sjukt varmt och sommaren tar aldrig slut!! Längtar sa efter hösten just nu!

2009 har verkligen varit en konstigt "väder ar", vi hade ju faktiskt snö i April och nu sommar till September!
Vanligtvis sa brukar det bli kyligare har i Segovia runt mitten av Augusti..pa nätterna brukar man behöva använda en tunn jacka iaf, men nu gar vi fortfarande i linne om nätterna! Det är nätterna som är jobbigast tycker jag, det kommer ju inte in nagon luft och det är svart att sova i denna värme.

Men jag ska inte gnälla för mycket, om nagra mandader kommer jag säkert längta tillbaka till sommaren och önska att den var ännu längre, hehe..men man vill ju alltid ha det man inte har..
eller?!

Hoppas att ni njuter där hemma av sensommaren och goda kräftor iaf :)

Caster Semenya

Som vi alla vet har det varit mycket hysterik runt den här stackars tjejen och jag tycker väldigt synd om henne, hon är ju sa ung oxa...och sta ut med allt detta..stackarn...MEN, jag tänker vara lika elak jag under en liten liten liten stund, för lite kul ar det egentligen..Semen betyder nämligen sperma pa spanska och Ya betyder nu/genast..sa..detta har varit ett uttjatat ämne for dom spanska komikerna och lite kul är det ju eftersom det just handlar om det, om hon ar tjej eller inte..men som sagt, jag tycker väldigt synd om henne med, sa förlat för detta daliga skämt ;)

Caster SpermaNu
;)


Comedy Inc

Finns detta program hemma i Sverige?
Väldigt roligt och sjukt!


Umgangeskrets

Varan umgangeskrets maste bytas ut snarast!! Vi har tva grannfamiljer som vi brukar umgas med och varje gang vi vart /ar med dom sa blir jag galen!! Dom har sanna sjuka saker for sig (enligt min asikt!).

M (31) och A (33) ar gifta, har en dotter, A, pa 18 manader och en liten bebis, A, pa en manad.
C (26) och I (32) ar gifta och har en son, A, pa 18 manader han med.
(Dom ar som ni ser inga sma barn. De ar vuxna manniskor och gifta sadana!)

M och A kanner nagra av er till, det ar M som inte kunde bowla nar hon var gravid i andra manaden.
C kanner aven mamma till, lite grann iaf, det ar hon som tog korkort samtidigt som mig.

M och A har alltid varit lite "speciella"..nu ar det sa har att de inte kan bo kvar i Hontanares och jag kan till viss del forsta dom..dom sager att det ar OMOJLIGT for dom att bo kvar har med tva sma barn eftersom deras familjer bor 40 Minuter harifran och inte 2minuter som dom helst skulle vilja. Dom klagar aven pa byn som faktiskt ar en liten skithala, men det visste vi alla om nar vi valde att kopa hus har!
Dom har nu bott har i tva ar och ar forresten knappt har da de nastan jamt ar i sin gamla by dar aven deras familjer bor. Det jag inte forstar ar varfor de valde att kopa hus har nar de inte gor annat an att klaga pa byn och att deras familjer inte bor i narheten. De klagar att de inte kan ta hand om sina tva barn i denna by. Da hon forsokte bli gravid sa fort som mojligt med nr 2 efter nr 1 sa fattar jag inte varfor dom klagar. Varfor skaffade dom ett till barn sa snart om de inte vill bo kvar har eller visste redan innan att deras famlijer inte bor har och att dom darfor inte skulle kunna ta hand om bada! Som jag heller inte forstar...jag vet en massa manniskor som har tva sma barn hemma eller till och med tre..visst ar det tufft, men det raknar man val med? Man overlever val det?!!  En natt har dom sovit hemma hos sig i deras hus sedan dotter nr2 foddes, mer klarade dom inte utan tog med sig bada barnen och vaskor fulla med klader for att bosatta sig hemma hos hennes foraldrar och nu ska dom salja detta hus och kopa i sin gamla by och tills dess bor dom hos mamma/svarmor. Jag fattar inte hur man kan skaffa tva barn utan att kunna ta hand om dom och sen ta med sig hela sin famlij hem till mamma sin for hon inte trivs i sitt hus. Jag skulle aldrig ta med mig hela min familj hem till mamma och bo dar ( ja, jo, pa semster saklart :).
Deras problem ar enligt mig att de ar sa bortskammda. De kan inte ens ta hand om sig sjalva, hur ska de kunna ta hand om tva sma barn. Varfor tanker de inte langre? Jag tycker synd om flickorna. Jag forstar att det ar tufft med tva sma barn och att det kan vara svart ibland, men det visste val de oxa innan de skaffade barnen?! De som stor mig mest ar att de inte ens ger det en chans..en dag har de testat, men eftersom det var svart sa var det mycket lattare att springa hem till mamma igen..grejjen ar att de bodde hemma hos mamma hennes efter fodelsen och blev saklart bekvama med det, vande sig med det, sen var det svart att aka hem sjalva igen...
De har tva manniskorna lagar inte ens sin egna mat hemma, antingen kommer mamma med den. koper hem farfiglagat eller ater ute...jamt nar vi ar dar sa erbjuds det pizza och baugettes, det ar det dom livnar sig pa..

Asch, skit samma vad dom ater, kan inte riktigt forklara allt sa bra som jag skulle vilja heller..kanske later dumt bara det jag skriver och att jag inte alls har ratt i det jag sager..men jag skulle sa garna vilja att ni sag dessa manniskor...hmm..

C och I darmot...dom ar..hmm..normala skulle jag saga...tills det jag nyss fick reda pa..
C har inte jobbat pa tre ar, forst arbetskassa och sen mammaledig...nu har hon jobbat som kassorska pa ett matvaruhus under sommaren som extra. Hennes kontrakt tar slut sista Augusti, det vill saga denna vecka.
Hon har sjukskirvit sig denna vecka pga STRESS!! HAHAHAHA...stress!!!! Hon har en vecka kvar pa kontraktet och skulle verkligen behova dessa pengar. Dessutom forlorar hon sakert sin chans att fa jobba dar igen i framtiden..hon har jobbat knappt tva manader, Juli och Augusti...stress...hahaha...jag vet iof inget om hennes situation och kanske ar hon verkligen stressad..men det kanns som om att det vart jobbigt att jobba helt plotsligt..van att vara hemma i tre ar med man och barn och sedan behova jobba tva mander..ja, det kan vara tufft..stackarn....
Hennes mamma kom och hamta hennes son idag och ska ha honom hos sig denna vecka sa hon far vila...
Till saken hor att hennes man har haft semester under tiden hon har jobbat och vart hemma med sonen...

Men som sagt..jag vet inget om deras personliga problem och har inget ratt i att domma dom eller sa....men lite kanner jag dessa personer och vet att dom ar lata, egoistiska och bortskamda. Jag kanske ar van med manniskor som inte ar radda for att ta tag i saker, radda for att jobba och overvinna det jobbiga..
Undrar om jag ska ta med dom nagon helg att jobba pa San Francisco..eller kanske svimmar dom da?!

Forlat, men jag var bara tvungen att skriva av mig och visst kanske dessa manniskor har riktigt allvarliga problem och sina orsaker till saker och ting men det visar sig.....

Hurtbulle

Vad tycker ni om min nya livsstil?

07:00 Frukost
08:30-10:30 GYM
11:00-13:00 Relax vid poolen medans D simtränade
14:00 Lunch
16:00-00:00 Jobb

Gymmets pool har stängt de tva sista veckorna i Augusti för att städa och "reparera" sa de här tva veckorna har D tränat i var pool hemma medans jag har legat och glassat..haha!

Jag är väldigt stolt över mig själv som gymmat sa bra den senaste veckan, och gatt upp sa tidigt for att göra det dessutom! :)
Imorgon blir det dock vila ifran gymmet (maste lata musklerna vila lite..hehe)..istället blir det storstädning och storhandlande inför helgens finbesök fran Ávila.

 

Träna? Jag?

Japp sa ligger det till, nu har jag tagit mig i kragen och skrivit in mig pa gymmet och igar var jag och tränade pa ett gym för första gangen sen 7 (?!) ar...ja, förutom den dar enstaka gangen i Februari i ar da..men den räknas inte.. sa här ska det tränas for fullt i höst!
 Yeah!!

Sommaren i bilder Del 2.

D pa prispallen som tvaa.

Efter manga "vita mander" var det dax för ölfest :)

Dagen efter aldersgrupperna var det dax för kvinnliga eliten, här svenska Lisa Nordén innan simstart

Här tjejerna efter cycklinge, dax för löpning..

Manliga eliten lämnar sina cycklar och förbreder sig..Javier Gomez Noya

Noya
(1a) och Brownlee (2a) under löpningen..

Svensken Herr Strand

Noya
vid mallinjen, han VANN!

Noya

Strand
(vet faktiskt inte vad han heter i förnamn..aldrig hört om honom förut, Lisa darmot är mer känd, kom 4a i Holland.

Lisa Nordén

Jag har ALDRIG ätit sa god glass som i Holland, sista kvallen slog jag pa stort :)

Amsterdam

Sota hus i Amsterdam


D
och jag med Anne Frank

Anne Franks
hus

En fin (?) fasad i Amsterdam

Var lilla hyrbil som till och med JAG körde! :)

Värmebölja

Det har varit sa sjukt varmt här nu den sista veckan. 26ºC grader varmt har vi haft pa NATTEN (idag) har i Segovia..natten till tisdagen var arets varmaste och termometern i Madrid visade 32ºC kl 02:00 pa natten, här är det dock alltid svalare men 28ºC hade vi da..helt sjukt! Gar inte att sova om nätterna, vart pa jakt efter en fläckt nu i veckan men inte hittat nan som är billigare än 200€ :(
Det har till och med varit för varmt för att ligga vid poolen..vi var ner till poolen pa mandagen 11-13 och samma sak pa tisdagen, det gick inte att vara där längre, skönare att ligga hemma pa det kalla stengolvet, haha!

I tisdags eftermiddag var vi till Guadarrama en sväng. Kom därifran med 5L hemmagjord ekologisk gazpacho!
Esther och hennes man har ett litet trädgardslat, typ som kolonigardarna..sa nu var grönsakerna äntligen mogna och hon har som sagt gjort gazpacho at oss, 5 underbart goda liter :) Jag tror hennes gazpacho är den bästa i världen!
Vi har redan ätit/druckit upp mer an hälften ALLT och jag längtar redan efter mer...
 


Sommaren i bilder Del 1.

Sommaren började med en trevlig tillställning..invigning av en Restaurant med gratis mat och dryck, mycket gott och trevligt..:)


Sen ramlade jag och gjorde illa stackars armbagen..nästan tva veckors sjukskrivning..:s

Sen kom mamma pa besök, det firade vi middag vid "ferian" första kvällen..

Sen en maaaaassa god sockervadd..mums!

Massvis med gazpacho..mmmm...

Bad i poolen

Här at vi god födelsedagslunch...helstekt lammstek!

Sa här nöjd var mamma efter den goda maten :)

San Juan (23 juni natten till den 24e da det ar San Juan, typ som varan midsommarafton...firande med konsert vid Plaza Mayor i Segovia.

Sen akte vi till Holland (Europamasterskapen i Triathlon) och bodde pa det här söta hotellet i Hellendoorn.

Typisk holländsk väg :)

Väderkvarn

Hmm...

En massa spanjorer dagen innan THE BIG DAY i Holten.

D, precis uppkommen fran vattnet och pa cyckeln..

D, efter cyckeln var det dax for löpning..

Och efter löpningen var det slut...

Tillbaka!

Snart är jag tillbax igen...hall utkik för denna vecka kommer det uppdatering :)
 

RSS 2.0