Grannar

Idag har vi haft/har grannar pa besök...Eduardo och hans tjej var förbi idag, de har tydligen lyckats hyra ut huset sitt sa de var där och fixa det sista, köpte lite fler madrasser och sa..hehe..jag tycker det är synd att dom ska hyra ut det men jag förstar dom ju.. hyra ut ar visserligen bättre an att sälja for jag vill ha kvar dom som grannar..eller ha kvar och kvar, dom har ju aldrig varit mina grannar egentligen, aldrig bott där ..men det ar ju hans hus..
Dom har som sagt var hyrt ut der och det till 5 byggarbetare...FEM STYCKEN!!! Jag hoppas dom är ordentliga och inte för mycket väsen om sig..vi har ju blivit sa bortskämmda under dessa tva ar, att inte ha nan granne alls...nu maste vi börja tänka pa tv volymen osv...som sagt, hoppas de är lugna och inte för allt för mycket oväsen..de kommer tydligen fran Extremadura och ska hyra huset sa länge de har jobb här i omradet, vem vet, det kanske bara är nagra manader eller kanske ett ar...vet inte...men jag hoppas dom aker hem pa helgerna och träffar sina familjer iaf..haha..sa vi far fortsätta ha lugna helger atminstone..:)

Fernando och Monica kom igar och stannar tills imorrn..har inte hunnit träffa dom natt eftersom jag jobbar..men nu sitter dom hemma hos oss och tittar pa fotboll...dom har ju inte den kanalen matchen visas pa hemma hos sig sa Fernando fragade om dom inte kunde kolla pa matchen hos oss sa stod han for käket..och vilket käk sen da, knivmusslor, räkor, kräftor etc etc...Om han fragar mig far han kolla pa hur mycket tv som helst hemma hos oss sa länge han har med sig san där fin mat..;)  Synd bara att jag sitter har pa jobbet med min torra macka och en avslagen läsk..usch vad orättvist...jag kan ju alltid hoppas att de lämnat kvar natt ben eller natt atminstone som jag kan suga pa....

Fredag 28/2

Eftersom vi bada vaknade tidigt i morse sa passade vi pa att handla infor helgen redan pa förmiddagen...vi var i affären vid 10:30 och det ar en san bra tid, inte en enda människa i hela affären...vi brukar jämt försöka handla vid öppnings dax (10) eller runt lunch och en bit in pa eftermiddagen...14-17 da ar det inte lika stressigt och inga köer alls, for efter klockan 19 fram till 22 ar det OMÖJLIGT...
Jag köpte en ny kruka for att plantera om min yuckapalm (vad heter dom?!) i, den andra har blivit för liten...fanns bara fula krukor och jag orkade inte aka nagon annan stans, sa jag köpte en san dar vanlig orange lerkruka..vi hade lite bla malarfärg kvar hemma som jag malade krukan med sa nu vart den lite finare iaf och passar bra in i rummet..:)

D var ut och sprang en sväng innan lunch medans jag pysslade med min kruka och med maten, vi kakade lunch och sen var det dax for mig att aka och jobba..
Nar jag kom hit var hela Begoñas och  Ricardos familjer här..ingen aning om varför men alla var finklädda och satt och drack kaffe, sen visade det sig att de även atit lunch här! Dom stack inte fören framat 18:30, sen kom de tillbaka med lite mer avslappnade kläder och tog med sig en massa glas och tallrikar..som om dom skulle fortsätta festa lixom...jag har ingen aning om vad som hänt och jag ar riktigt nyfiken....bade Begoña och Ricardo fyller nämligen ar pa sommaren..det var en massa barn med oxa sa jag tankte att det kanske var nagons födelsedag..men det stämde heller inte...bade och R familjer vad ju där, deras föraldrar, syskon och syskonbarn sa jag tycker att det borde vara nagot som rör dom tva...jag är som en gammal skvaller tant, haha..men jag ar allt bra nyfiken...vilken liten snokis jag är..men jag tror de gift sig...kanske inte just nu..men iaf för inte sa länge sen..har nämligen sett ringar pa deras fingrar som jag inte kommer ihag att jag sett innan jul iaf..sen tror jag att hon ar gravid, Maria fragade mig innan hon slutade här om B väntade barn for hon tyckte det sag ut sa, jag sa att jag inte trodde det, men nu börjar jag tro det...
Nej men gud vilket daligt och jobbigt inlägg om mina chefers liv...usch...förlat..nu ar det nog om dessa tva....fy skäms pa mig!!


Torsdag 27/2

Sitter här pa jobbet och mumsar pa en "ensaimada" ,saaaa gott! Den kommer fran Caballeros i Guadarrama. Vi var där i förmiddags, D skulle, eller blev rättare sagt, intervjuad av Guadarrama "tidning", typ som Knivsta nytt, fast lite större saklart...hehe, kommer ut varannan manad..de intervjuade honom om den kommande Europa tävlingen. Han är nu inskriven för att springa Europa mästerskapen i triatlon i Holten, Holland, i sommar..3-5 Juli. Jag vet inte om jag far semester eller har rad att följa med, men jag hoppas verkligen det, skulle vara jätte kul! Han hade först inte räknat med att han skulle bli sponsrad sa han har lagt undan pengar sen i julas inför resan. Men nu har han hittat nagra sponsorer som är intresserade, eller ja, en del är redan klara, och om han lyckas fa allt betalt sa kanske jag kan ta pengarna som ligger i burken till min biljett..;)
Det är skoj för honom och jag är sa stolt över honom att det gar bra for honom, hoppas de haller säsongen ut bara och att han inte far na problem med benen..säsongen har ju knappt börjat..han kommer nog iof inte springa lika manga tävlingar i ar som förra aret för att inte trötta ut sig och sedan kunna springa Europa mästerskapen sen.
Nu pa söndag ska han iväg och springa ett "litet" lopp pa 10km i lungt tempo här i en by i Segovia, som en träning, istället för att träna själv sa springer han tävlingen med mer folk..jag jobbar eftermiddag pa söndag sa jag kommer aka dit med honom och han kommer ta med sig cyckeln dit sa efter loppet tar jag bilen hem och han cyckeln..

Nej, nu ska jag mumsa vidare pa min lilla bulle och räkna ner timmarna innan jag är hemma igen..


Carnaval

Igar var det som sagt var Carnaval här i Spanien, och i hela sydamerika saklart..vi akte som sagt var till Guadarrma efter vi ätit lunch hemma..

Paraden började klockan atta da de gick igenom Guadarramas gator..innan dess var de grejjer pa Plaza Mayor för barnen...paraden avslutades med teater pa Plaza Mayor och fyverkerier..tycker de var mindre manniskor i paraden i ar än förra aret..."civila" människor...själva paraden var lika "stor" som alla ar, men alla vanliga männsikor som ar utklädda brukar sedan ga efter paraden och det kändes som om det var mindre folk i ar..
Efter paraden gar alla till "La Brisa" (discotek typ) där det är dans hela natten lang..i början var det bara gammalt folk och familjer med barn..ungdomarna (de som haller pa längst) kommer lite senare...i manga andra spanska städer sätter de ut tält som de har dans i hela natten men eftersom Guadarrama har den här lokelen sa är det jämt där...de är mer en lokal än ett discotek där de ställer upp en bar osv...sen pa natten öppnar alla discotek med..iar var vi bara in pa "La Brisa" en vända direkt efter paraden, sen akte vi hem och sov, vart ingen utgang iar men det var kul iaf..:)
Vi sag paraden uppifran balkongen pa "La Montaña" och hade jätte bra utsikt, slapp trängas med alla andra där nere pa gatan...hehe...

Ewa var utklädd till en blond vikinga tjej, hehe..far se kort sen..Marta som en mimare sa hon ville inte ens hälsa, haha, och Alvaro var livvakt till Obama, haha, han har ju en mörk kompis, sa han vart Mini Obama...var en massa söta tjejer oxa som var utklädda till Duff Man fran Simpsons...sa manga olika och fina utklädnader...vi klädde inte ut oss i ar, D fick iof for sig en timme innan vi akte hemifran att han skulle klä ut sig som polis, da han har kläder hemma fortfarande, men det visade sig att han bara hade jackor och skjortor, inga byxor, sa han vart arg och sket i det..jag tyckte han kunde haft ett par vanliga mörka byxor till, det är ju ända inte sa mycket man ser av benen bland alla människor, men det ville han inte, han ville ha allt eller inget...men vi sag en annan man som var utklädd sa som han ville klä ut sig senare pa kvällen sa det var väl lika bra att han inte klädde ut sig, da skulle dom sett likadana ut..:)

Hoppas ni alla hade en trevlig fet tisdag med goda semlor igar iaf...oohhh vad jag saknade Tant Bruns goda semlor igar..här finns det ju inga semlor men jag fick ju en tjuvpremiär när jag var hem i Januari sa det gör inte sa mycket..min första (eller det vart ju mer än en, 3 fran Tant Brun om jag inte minns fel och en i Örebro) sen 5ar, saaaa goda dom var..:)

Korten är ifran mobilen, som inte är den bästa..men bättre än ingenting..:)

Först lite räkor och vin pa La Montaña

Ewa som vikinga tjej
GRATTIS

Grattis pa födelsedagen världens bästa Mamma!! Hoppas du far en riktigt underbar dag!!!

Feliz Cumpleaños!! :) Är riktigt stolt over dig och dina spanska framgangar..:)

Kraaaam

Grattis

Victoria och Daniel, det var pa tiden..pa fettisdagen och allt..:)

Carnaval

Igar nar jag kom hem fran jobbet kakade jag lunch, paella, gott..:) Sen tog jag en liten siesta var saaaa trott...Dani hade mote med klubben pa kvallen sa jag passade pa att aka med honom och ga en vanda pa stan..allt var iof stangt da det var sondag, men det var mysigt att bara ga omkring sjalv..tog en kaffe och gick omkring och fonstershoppade, haha..

Da nar jag vandrade omkring dar pa stan sa sag jag en familj komma, mamma, pappa och en pojk..de var utkladda som medeltidsman och jag tyckte det var hemskt konstigt och titta lite konstigt pa dem och tyckte dom var knappa..sen sag jag en masa tjejer som var utkladda, och da kom jag pa det!! Det ar ju CARNAVAL nu..eller ja, imorrn..det ar alltid tisdagen..men man borjar lite smatt under helgen da folk inte jobbar...men det ar imorrn som den stora dagen ar..
Just nu sitter det tva sma flickor har brevid mig som ar utkladda till tva grekiska gudinnor :)
Vi ska antagligen till Guadarrama imorrn, kaka dar och se paraden...tror vi aker dit istallet for att stanna har i Segovia..iof aldrig sett paraden i Segovia..men som sagt, vi far se...

Mamma, lycka till idag!! Suerte!!

Jordgubbar

Ja, tro´t eller ej, igar at jag arets första jordgubbar, och de var saaaaaaaaaa goda..:)
Här i Spanien börjar jordgubbarna att säljas i Feb/Mars..första vintern jag var här och fick jordgubbar i Februari vart jag överlycklig, det kändes iof lite konstigt för hemma i Sverige kommer dom ju inte fören pa sommaren, Sista April brukar iof vara första gangen man äter dom, eller iaf jag gjorde det..:)
Men som sagt, har kommer dom tidigare och guuud sa goda dom var MUMS :)Maste bara berätta vad som hände mig här om dan...i forrgar kom en tjej in pa hotellet och fraga om hon fick lana toaletten, vi brukar inte lata folk som inte är gäster lana toaletterna, men just da gjorde jag det..dumt av mig...för nar jag gick in pa toaletten nagra timmar efterat ser jag att hon SNOTT gardinerna!! Vem gör en san sak??!! Helt sjukt...
Hon sag helt normal ut och var inte inne speciellt länge pa toaletten och jag var inte misstänksam direkt..vem tror att det finns natt pa toan som man kan sno?!
Varan toalett ligger ju precis mot vägen och utan gardinerna sa ser alla pa trotoaren utanför dig när du kissar.....sa jag tog gardinerna fran killarnas toa och satte där sa länge...killarna har ett fönster mittemot pissoaren och sen har de en stängd toalett, ett annat liiitet rum med toan lixom sa dom kunde ju ända göra sitt utan gardiner...och om dom nu skulle använda pissoaren iaf sa star de ju med ryggen emot fönstret och killar brukar annars inte bry sig sa mycket om det...haha..dessutom är deras fönster ut mot var ingang och inte mot gatan lixom...

Men iaf....idag, nyss, när jag var ute och soppade ingangen lite, soppade bort lov...sa kom tjejen, RANAREN, med en kasse och sa "här, jag kommer för att lämna tillbaka dom här som jag tog här om dagen, hejda"...jag vart sa chockad sa jag fick inte fram na ord....hela grejjen är sa sjuk...först att nan verkligen snor ett par Gardiner, hur sjukt är inte det, sen kommer hon tillbaka med dom tva dagar efterat! Hon maste ha nan psykisk störning eller natt..haha..men hon verkade sa normal...vad normal nu är...

Uteserveringarna

..är nu framme har i Segovia (sag att Luis hade det i Guadarrama oxa i tisdags)..mysigt...inte saaa varmt ännu men tillräckligt för att kunna sitta ute utan att frysa..
Igar eftermiddag, efter jag slutat jobba, akte vi till Segovia med Fox  och gick och strosa lite, tog en kaffe pa en uteservering pa stora torget och det var saaaa mysigt..
Pa mornarna är det fortfarande kallr, runt 2-4 minus grader (vid atta pa morgonen) men pa eftermiddagarna är det upp mellan 12-15 grader varmt, man maste ju fortfarande ha jacka pa sig men det är inte svinkallt längre...hääärligt..varen kanske kommer snart ända..:)Nu ska vi ivag till Eroski och handla middag och annat gott, godis och chips m.m hehe och ha en riktig hemma myskväll med god mat och bra film, en lugn fredag med mys..:)

Hoppas ni far en underbar helg!

Kärlek


Duatlon

D sprang som sagt var kvalificeringsloppet till Spanska masterskapen i Duatlon nere i Murcia den har helgen, gick bra for honom och han kom vidare sa nu ska han springa spanska masterskapen (wooohoooo!!)  i Maj tror jag det ar, slutet pa Maj om jag inte minns helt fel..


Datumet ar inte heller nu det ratta, det ar Ds pappas kamera, och han kan val inte stalla in den ordenligt, hehe, och  kortet ar val inte det basta, men anda, dar har ni honom, min Campeon! :)


Reyes Magos

Kommer ni ihag att jag skulle lagga upp kort fran Reyes (6/1), som Ds pappa raderat..?! Hittade nagra som han inte raderat..valdigt daliga..men anda...:) (Datumen pa korten stammer heller inte....)Klantarsle

Maste bara beratta...haha...

For nagra veckor sen, tva tror jag, sa vart Ds farbrors bil stulen, den var parkerad pa sjukhus parkeringen har i Segovia..han polisanmalde det saklart, det ar en A4 som ar ganska ny sa han vart inte sa glad kan man saga...
For nagra dagar sen sa sa farbrorn att dom hittat bilen i ett industriomrade har utanfor Segovia, pa vag emot Avila och att den var ok...men sa nyss nar jag pratade med D sa berattade han att hans pappa berattat for honom idag att det inte alls gick till sa har utan historien var en annan...bilen vart aldrig stulen! Han hade parerat pa "fel" stalle...han parkerar jamt pa samma stalle nar han aker till sjukhuset och denna gang av nagon anledning hade han parkerat pa ett annat stalle och nar han kom ut fran doktorn hade han glomt bort att han parkerat pa ett annat stalle, han hittade saklart inte bilen och anmalde den som stulen..sen visar det sig att en tant som jobbar pa sjukhuset ringt till polisen och berattat att hon sett en bil sta pa samma stalle i tva veckors tid och att det var lite konstigt....de kollade upp registreringsnr och det visade sig att det var farbrorns bil!! Han skamdes val sa mycket for sin dumhet att han hittat pa att dom hittat den i en annan by, men nu har sanningen kommit fram (han sjalv berattade den) och jag skrattar sa jag dor varje gang jag tanker pa det..vilket klantarsel...hahahah.....Sa sjukt dumt och klantigt...usch, jag holl pa att kissa pa mig nar jag fick reda pa det...haha...Han borde gomma sig for mig nasta gang jag traffar honom for jag kommer skratta SAAAA at honom..oj oj oj...mohahahahahahaha...

Gillar, Gillar Inte

Egentligen tycker jag inte alls om Alla Hjartans dag...tycker det bara kanns som en dag som ar till for affarerna att tjana extra pengar pa folks bekostnad...sa mycket hjartan, blommor, chocklad och presenter etc etc..

Det ar manga som fragat D varfor han akte bort over en dag som denna, och manga som fragat mig vad jag ska hitta pa sjalv...
Jag skulle ju anda jobba och tycker inte om att fira denna dag sa varfor skulle han hoppa over en viktigt tavling bara for att det ar Alla Hjartans Dag?!
Jag foredrar att den som tycker om mig visar det varje dag istallet for en gang om dagen..for mig betyder det mycket mer att fa en present eller en bukett blommor en vanlig tisdag eller torsdag an just pa Alla Hjartans Dag..fast jag skulle ju inte saga nej till en present idag heller iof..haha..men som sagt, tycker det betyder mycket mer att fa na fint eller fa hora fina ord vilken annan dag som helst forutom idag, idag kanns det lixom lite "falskt" som om man lixom MASTE..
Men jag kan anda inte lata bli att tycka att denna dag ar lite sot iaf..idag nar jag parkerade bilen sa stod det ett brollopspar och tog brollopsfoton har vid kyrkan och de var saaaaa sota, gifta sig pa Alla Hjartans Dag...
Aven fast jag inte vill gilla denna dag sa ar det nog lite i mig som gor det iaf..:)

Alla Hjärtans Dag

God Eftermiddag!

Idag har jag gatt upp jatte tidigt (for att vara mig!) och utnyttjat dagen till fullo.
Jag vaknade vid 08:30 nar D gick upp, hans pappa kom och hamta honom klockan 09:00 och dom stack ner till Murcia. D har en duatlon tavling dar imorgon pa morgonen. Det ar en kval tavling for att fa kunna tavla i dom spanska masterskapen..dom har nagra deltavlingar utspridda over landet och dom basta ur varje deltavling far sedan vara med och tavla i de spanska masterskapen..
Hur som helst sa gick jag som sagt var upp nar dom akte, kvar i sangen till 09:30 ungefar, kunde inte sova mer..
Eftersom jag visste att jag hade bilen for mig sjalv over helgen sa kliade det sa i fingrarna efter att fa halla i ratten sa jag steg upp och tog bilen till grannbyn och tog en kaffe :)
Dar hade dom skidakning pa tv och sag svenskan (Maria?!) aka..och usch sa daaaalig hon var.. forst tva tabbar och sen ramla hon typ tva meter innan mal, da vart jag less, betalade min kaffe och akte hem..:)
Kandes nastan som om hon bara la sig ner och "ramla" for hon gjort dom dar tva tabbarna innan och skulle fa sa dalig tid...;)

Plockade undan lite hemma, diska och sa, ringde mormor och gratta henne pa fodelsedagen :D sen forsokte jag vila lite eftersom jag kom hem vid 00:30 i natt och kom inte i sang foren vid 02:30 sa var jag anda trott efter att ga upp sa tidigt..men det var omojligt att somna, lag och titta pa en massa "tjejserier", galler att passa pa nar man ar ensam hemma..;) och vila lite iaf..

Duschade och kladde pa mig och vid 14:00 akte jag ivag och tvattade bilen, var saaaa skitig efter all salt pa vagarna..riktigt duktigt av mig..sen akte jag till Eroski och kakade lunch dar, kebab! Suuuper gott..fast jag bestalde FEL, bestalde bara kott och sallad, jag som ville ha pommeserna..men men lite nyttigare iaf och gott anda..:)
Akte till baren har brevid jobbet dar jag parkerade och drack en kaffe och nu sitter jag pa jobbet...har fullt hus har idag sa det ar skont iaf, liiite mer att gora och helt ensam ar jag ju inte..:)

Hoppas ni alla far en underbar dag och att mormor far en underbar fodelsedag!

Massvis med karlek till er alla!!

Fredagen den 13e

Laskigt..:) Ska ni titta pa skrackfilmer ikvall? :) Har i Spanien ar det inte Fredagen den 13e som ar otursdagen utan Tisdagen den 13e..nar jag flog hem till Sverige sist sa flog jag Tisdagen den 13e och det var ju inge problem med det inte..:) Varre var det med Tisdagen den 27e da jag akte tillbaka och missade planet..hehe.. Jag jobbar fram till 00:00 idag sa det blir inge filmtittande for mig ikvall.. Hoppas ni far en trevlig kvall med eller utan skrackfilmer..;)

Trasigt Internet

Vi har inte haft na internet har pa jobbet forra veckan sa det ar darfor jag inte skrivit nagonting har..:)

I Torsdags var vi till Guadarrama och at middag dar, firade Albina som fyllde 92 ar!

I Lordags sa ringde D mig vid tre och sa att han skulle komma over med bilen till mitt jobb och lamna den har for han skulle till Valladolid med nagra killar..det var inte planerat sa han kom forbi vid halv fyra, lamnade bilen och nycklarna och stack till Valladolid..och det var FORSTA gangen jag korde sjalv..helt sjalv, har ju kort non stop sen jag kom hem fran sverige men aldrig helt ENSAM..det var skoj och skont..sa mycket battre an nar jag akt med D hehe...men nu vet jag att jag klarar av att aka sjalv iaf utan problem..:) Det var iof bara fran jobbet och hem, men anda..

I Sondags var vi till Avila fram och tillbaka, halsa pa Fran och Noemi, eller egentligen akte vi for att Dani skulle prata med de nya medlemmarna i klubben som bor dar i Avila, beratta lite och ge dom uniformerna..jag skulle egentligen inte foljt med med Dani ville ha sallskap och sa att jag fick kora om jag foljde med och det sager jag inte nej till..sa jag korde bade dit och hem..egentligen skulle jag kort dit och han hem eftersom jag inte tycker om att kora nar det ar morkt, iaf nar jag inte kanner till vagen..men sa drack han iaf ol sa jag fick kora bada turerna..:)

I Mandags nar D akte till gymmet fragade han om jag ville kora honom dit och sen ta bilen och aka och handla, sa da gjorde jag det..och gud vad skont det var, sa harligt, kande mig sa fri, jag ensam med bilen..:) Later tontigt kanske men det var sa skont...fick massa gjort, handlade mat och sen akte jag in i centrum och PARKERADE och gick till banken, kopte ett par lampor pa ett annat stalle sen hamta jag grabben och korde hem oss..:)

I Tisdags foljde jag med D till gymmet, hade fatt en gratis inbjudan..och det var jatte skoj sa nu ska jag skriva in mig dar har jag tankt..han ar ju dar varje dag sa da kan jag passa pa att aka dit med honom, vi far se..det ar ett ganska dyrt gym, ny oppnat och jatte stort..men D skulle kolla idag vad det ar for pris som galler..har fungerar gymmen sa att man maste betala en engangs summa, en anmalningsavgift typ, som ar pa 70€ pa det har gymmet..denna avgift ar for typ ingenting enligt mig eftersom man anda maste betala en manadsavgift varje manad for att ha ratt att trana dar..
Hur som helst..eftersom jag fick ett gratis intrade igar sa om jag skirver in mig pa gymmet nu sa behover jag inte betala "Matricula" utan bara manadsavgifterna varje manad och det ar ju bra, det ar ett erbjudande de har nu over alla hjartansdag...sen har dom nastan halva priset pa familjemeddlem nº2 men jag vet inte om jag far det priset eftersom vi bara bor tillsammans, man kanske maste vara gift eller natt sant for att fa ratt till en billigare manadskostnad, jag vet inte..det ar de som D skulle kolla upp at mig idag, for om det ar sa att jag bara behover betala 1/2 och far Matricula gratis sa ar det ju skiiit bra..:D Eller vad sager ni?!

Det har med Matricula forresten ar pa typ allt har i Spanien, nar jag pluggade for korkortet var jag tvungen att betala Matricula, kursen, korlektioner etc...
Samma sak med studier, pa universitetet sa maste du forst betala matricula och sen sjalva kursen och kursmaterial..."Matricula" kan kosta allt fran 1€ till flera tusen...
Jag kan tyvarr inte forklara matricula pa na battra satt men jag tycker att det ar daligt och dumt, onodigt...ska informerma mig battre om detta med Matricula..varfor finns det egentligen och vad ar det bra for?!!

Idag har jag stadat undan kartonger och ladar som vi fortfarande hade kvar sen vi flyttade in, tva stora "kabel lador", bara massa tekniska saker...vi har typ 300 mobil laddare med telefoner osv..det finns ett stalle har som man kan salja gamla telefoner till sa ska dit nasta vecka och se om jag blir av med dessa...inte for pengarnas skull, tror inte du far mycket alls..men om inte annat for miljon...dar atervinner dom ju det och tar hand om det...

Sen har jag sjalvklart sjungit for Lillis och atit en glass eftersom jag inte kan ata tarta med er, sa har jag iaf "bidragit" med att ata en glass..:)

Kram!

Ja ma han leva..

GRATTIS pa fodelsedagen varldens basta kille, varldens basta Lillis!

Hoppas du far en underbar dag!

Puss & Kram


Vilket J*vla väder

Usch!
Igar var det solklart, bla himel, idag blaser det som attans, snart borjar det val regna igen..i forrgar var det oxa regn vader..sa dar har det hallt pa sen jag kom tillbaka, en dag ar det fint och "varmt" och nasta ar det bara skit vader...kan man inte fa sol i tva dagar i strack?! Ar det sa mycket att be om....

Imorse fick vi skrapa bilen igen (forsta gangen pa en manas som jag gatt upp sa tidigt) sa min skrapa som jag fick av mamma kom val till anvandning, tack! :)

I mandags var vi pa bio pa kvallen, fick med mig D efter mycket tjat ( i manader!)..har velat gatt pa bio sa lange nu, inge speciellt utan bara ga pa bio..eftersom jag fick med mig honom till slut sa fick han valja film, en komedi ville han se..och eftersom klockan var efter 21 nar vi kom dit sa fanns det bara en komedi..den borjade 22:30 sa vi kakade middag dar oxa, en jaaaatte god sallad for en billig slant..:)
Filmen var dessvarre inge rolig..den var mer sot och "snall" men speciellt rolig var den inte..vet dock inte vad den heter pa svenska/engelska..men huvudpersonen ar den dar killen fran American Pie filmerna...
Men som sagt, jag klagar inte, jag fick ju ga pa bio :D

Nu ar det en och en halv timme kvar innan jag slutar och jag dooor av trakighet..vi har ETT bokat rum under hela februari, ETT! Hoppas det kommer fler bokningar snart annars doooor jag...

Nej, nu ska jag fortsatte mumsa pa mina madariner for att hala hungern borta ett tag till innan det ar dax for "lunch"..

RSS 2.0