Bröllop

Vi hade en sorts bröllopmassa här pa hotellet i helgen..ett par tjejer dekorerade olika bord i olika stilar..kanske ser ni natt ni gillar, även om korten inte är i bästa kvalitet..:)



Sötkorven

 
Det pep till i mobilen och det har fina kortet ploppa fram
:)


Värme

Sa här varmt har det varit idag!! (kolla tidpunkten!)


Jag hoppas för mammas skull att värmen haller i sig tills dom kommer ner nästa vecka! :)


Fredags mys

Kebab och en flaska rodtjut.


Torsdag

I torsdags eftermiddag hade vi langtrakigt hemma och bestämde oss för att aka in till Segovia, promenera lite..
Eftersom vi ar i September manad och klockan var sex pa eftermiddagen sa klädde jag pa mig jeans och en kortarmäd tröja och akte iväg...ERROR!! Det var 40ºC ute! Glömmer bort att jag bor i Spanien och att det är typ högsommar fortfarande!!

Vi tog en glass och promenerada runt pa stan lite..



Lång helg

Ahh vad skont det varit med lang helg, varit ledig fredag, lordag, sondag, mandag och tisdag och nu ar jag tillbax pa jobbet..konstigt men skont att vara tillbaka i rutinerna igen och jobba mitt vanliga morgon pass!

I fredags akte vi till Guadarrama dar vi kakade middag pa "El Llagaron", goda ostar till foratt och ett suuuuuper gott och mort kott till varmratt, tarta och en massa cider pa det! Det var namligen upptradande dar i fredags kvall under middagen..en duo som spelade Beatles latar, dom var riktigt bra faktsiskt..efter middagen vart det ett par drinkar pa stan innan vi for hem och sov i Ds mormors lagenhet.

Pa lordagen at vi en vanlig Guadarrama frukost nere pa Churrerian, brod med tomat, juice, kaffe, churros...sa gott nar man ar lite bakis! ;)
Vi stannade kvar hela eftermiddagen i Guadarrama, promenerade..tog nara ol innan lunch..och ja..bara var..
vi akte hem pa kvallen och stannade till i San Rafael pa Burger King for att kaka middag och sen hopp i sang.

Pa sondagen vart det en hel formiddag i soffan framfor motorcyklarna (spanien vann i alla tre kategorier!). D hade gjort en lammstek till lunch med gott rott vin. LYX!
Efter lunch och en hel dag i soffan vart det en harlig langpromenad pa eftermiddagen som avslutades med glass nere vid poolbaren.

Mandagen och Tisdagen tillbringades med gym, stada, tvatta, vila, handla..m.m lite tristare saker men sa nodvandigt.


Promenad

Det vart inge kopcentrum idag, utan en lang och harlig promenad istallet!
D var ivag pa morgonen och lamna in bilen pa service, sa efter lunch tog vi pa oss gymadojjorna och gick till verkstan istallet for att lana grannens bil, gick hemifran oss till La Lastrilla, det tog ca 2h dit, sen tog vi bilen hem.


RSS 2.0