Simtävlingar

Vi var som sagt ivag till Santander for ett par veckor sen.
Anledningen att vi akte dit var for att D hade en tavling dar under lordagen, sa vi passade pa att aka upp pa fredagsmorgonen och tog en liten mini semester.

Det var forsta tavligen i norra spanien simliga i Santander.
D tavlade i 50m fritt och i 100m fritt.
Det gick bra i bada tavlingarna, han kom tvaa pa 50m och skulle ha vunnit pa 100m om det inte vore sa att han halkade pa pallen och tjuvstartade en halv sekund, men det rackte som sagt var for att bli diskat. Han fick inte reda pa att han vart diskat foren reslutaten kom fram en timme senare sa det var lite trist att han simmat dom 100m med en skon kansla att han vunnit, men han var anda medveden om att chansen for diskning fanns dar..och sa vart det ju saklart!

Men jag ar anda saaaa stolt over honom. Det ar ju sa korta distanser. Han har ju jamt kort langre distanser, i sommras simmade han ju over till Gibraltar och sen en tavling pa 3km efter det..och nu sa har korta distanser, sa jag ar stolt over honom att det gatt bra har med!
:)


D ar den tredje ifran vanser (och i den tredje ifran hoger ;)

Vet inte om ni ser sa bra, (maste zooma in) men D ar den i vit hatt som ar langst fram med huvudet. Man ser hur hans hoger fot ar utanfor pallen bak, hur han verkligen halkar och den vanstra haller pa att ramla ner fram.





Forra helgen var D ivag igen, denna gang till andra deltavligen i ligan, i Gijon.
Jag jobbade och kunde inte folja med :(
Men det gick lika bra for honom dar med!
Dar tavlade han i 100m fritt, 400m fritt och 800m fritt.
Han fick silver i alla tre!

Eller nu far man iof inte medaljer, utan poang, som summas ihop och sen ser man vem som vunnit ligan i slutet pa sasongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0